Påske ferie og gækkebreve

Så fik jeg endelig tid til at opdatere bloggen igen. Det har været en travl vinter, men nu hvor det er blevet påske, og et par fridage, har jeg igen haft tid til at sætte mit til tasterne og forfatte en ny post.

Den har været længe undervejs, og der er sket meget her i vinters. Det har jo både været jul, der har været et dødsfald og jeg har haft travlt med at arbejde. Men nu hvor foråret står for døren, håber jeg at jeg igen kan få lidt bedre tid til at skrive her på bloggen.
Først og fremmest er det påske, og derfor vælter vi jo rundt i en blanding af harer, kyllinger, æg og gækkebreve. Jeg synes virkelig det er en hyggelig tid.
Jeg har slet ikke tal på, hvor mange gækkebreve jeg har klippet gennem årene. Det bliver stille og roligt mere komplekse, og der er næsten altid en ny teknik eller mønster som er værd at prøve af.

Så det vil jeg måske skrive mere om i min næste post. Hvordan jeg bliver inspireret til at lave flotte gækkebreve.