I er svære at finde

Vi får ofte besøgende på min arbejdsplads. Det kan være med forskellige formål, men der er et flow af mennesker som besøger os. Noget af det første de plejer at sige, når de ankommer er, at de synes det var svært at finde. Det har vi ofte grinet af, og så gået videre med besøgets egentlig formål. Men en dag stoppede en af mine kollegaer op og konkluderede ganske rigtigt, at det faktisk er et problem, at vi er svære at finde.

Hvordan kunne vi blive mere synlige, og samtidig sikre at vi var nemme at finde. Vi kunne hurtigt komme op med forskellige forslag, men vi besluttede istedet for at tage kontakt til nogen der viste noget om den slags. Vi tog kontakt til det lokale skiltefirma.
For netop skiltning er deres speciale, og de ved helt sikkert, hvordan vi mest effektivt kan skabe synlighed for vores besøgende.

De kunne hurtigt komme med de mest effektive opgraderinger som vi kunne foretage os, og det gav en stor effekt. Når vi får gæster nu, spørger vi altid om det var svært at finde os. Det svarer de stort set aldrig at det er. Så det har klart været en stor success.