Hold øje med dit hjem

Jeg har lagt mærke til, at flere og flere private får installeret videoovervågning i deres hjem. Det er simpelthen blevet mere tilgængeligt nu, end det var for blot få år siden.

I mange år, har man set at videoovervågning er blevet brugt flittigt af virksomheder. Det hænger nok typisk sammen med, at de har nogle større arealer som skal sikres. Det er vel de færreste der har så stort et hjem, at det er nødvendigt med et professionelt alarm system. Men heldigvis findes det i mange størrelser og skalaer.
Hvis man har behov for at sikre et stort område, så er videoovervågning meget effektivt. Det er simpelthen umuligt at være alle steder på en gang. Derfor er videoovervågning typisk et meget effektivt middel til at være flere steder på en gang.

Der er selvfølgelig altid en diskussion omkring overvågning. Nogen er principielt imod. Jeg tror på, at hvis ikke det var nødvendigt, så ville der slet ikke være opsat overvågning. Så derfor tror jeg også på, at det kun bliver benyttet i det omfang man vurderer det er nødvendigt.