Hejs flaget

Ingen virksomhed uden eget logo flag! Rent symbolsk skal flaget selvfølgelig samme vej, som virksomhedens overskud, det skal hejses op til skyerne.

Tilbage til det rent praktiske, er det umiddelbart en billig løsning, som skaber noget synlighed omkring virksomheden, så omverden kan se hvor din virksomhed holder til. Det handler om at skabe synlighed omkring virksomheden, både højt og lavt. I det hele taget, skaber det en flot ramme med virksomhedens logo stående på en solrig blå himmel. Et farverigt flag, blafrende i vinden, side om side med Dannebrog. Det giver sætter en indbydende ramme, som er med til at få virksomhedens besøgende til at føle sig velkommen.

Det handler om at præsenterer virksomheden bedst mulig, og uanset hvor godt man er med på alle andre fronter, skal man ikke undervurdere effekten af, at virksomheden også fremstår præsentabel i forbindelse med de fysiske rammer.

Husk det på en solrig dag, med en let brise. Hejs flaget, og hvis virksomheden frem for omverdenen.

1413689_96983750