Din kalender – på farten

En Exchange løsning virker umiddelbart mere kompliceret end det egentlig er.

Det handler faktisk blot om, at man hele tiden har synkroniseret data, lige der hvor man har mest brug for det. Dine e-mails er synkroniserede, så hvis du læser e-mails på telefon, tablet eller bare en anden computer, så kan du se på alle andre enheder hvor langt du er nået i din mail-strøm.

Herudover er der mulighed for at dele indbakker, og dermed også mulighed for at svare på e-mails for hinanden. Udover e-mail delen er det også rart, at have en kalender der altid er opdateret.

Med en Exchange løsning, kan man derfor undgå at dobbeltbooke i kalenderen, fordi man har forskellige versioner af sin kalender på forskellige enheder. Exchange sørger for, at de oplysninger du ser, altid er de nyeste og friskt opdateret.

Den ro det giver, gør at man i mine øjne må anse en Exchange løsning for at være en rigtig god investering.

1150170_15787134