En stor skorsten

Når man kommer rundt, kan man ikke undgå at få øje på en masse skorstene, som titter op der over tagenes top.

Det er i virkeligheden lidt fascinerende, sådan som de står der, stålskorstenene. I det hele taget, opnår man ofte nogle imponerende views ud over byer, når man lige træder et skridt tilbage, eller måske et skridt op. Dér ser man for alvor den store forskellighed der er mellem de mange byer her i landet.

På sin vis havde det være mere praktisk, hvis alle byer bare lignede hinanden. Så kunne vi også bare bruge de samme reservedele og stumper, hvis noget gik i stykker. Samtidig, så ville vi være sikre på, at alle man altid kunne finde rundt i en anden by. Netop fordi den skulle være bygget op, og ligne den by man allerede kom fra. Der ville man virkelig kunne opleve stordriftsfordele, til glæde for landets økonomi.

Men, det er nok for sent nu, det skulle helt sikkert have været tænkt fra starten, da man anlagde landets mange byer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA