Den uendelige ventetid

Det der føles som den længste ventetid i verden, den oplever man når man er ved at foretage en kreditkort transaktion.

Den tid der går fra man har trykket godkend på tastaturet til det bekræfte bip fremkommer, synes nærmest uendelig lang. Vi er netop kommet igennem december måned, måneden hvor folk over hele verdenen er gået amok med kreditkortene, og har købt varer i et omfang, man dårligt tror er muligt. Derfor virker det også fuldstændig vanvittigt, at man hver eneste gang venter i et udefineret tidsrum på at transaktionen går igennem. Man opdager nemlig hurtigt, at der er stor forskel på, hvor lang tid det tager. Dette må selvfølgelig betyde, at man kan gøre forskellige ting, for at sætte hastigheden op, og derfor kan det jo undre, hvorfor alle ikke har en interesse i at terminalen fungerer så hurtigt som muligt.

Det vil alt andet lige, betyde hurtigere ekspedition, mere effektiv ekspedition og dermed højere indtjening.

206578_5479