Kalender

Om du bruger filofax , time manager eller noget helt tredje, så er det et evigt projekt at holde styr på kalenderen.
I dag sværger mange nok til at bruge en digital kalender, hvor mulighederne virker nærmest uendelige. De største fordele er, at de altid er tilgængelige online, og det er muligt at dele med andre så man kan planlægge på tværs af andres kalendere. Samtidig kan man også lave tilbagemeldinger i mange af disse online kalendersystemer, og behøver dermed ikke at rykke for svar på samme måde, som når man sidder med filofaxen fremme.
Omvendt er der også bare noget lækkert ved at hive den helt store timemanager frem, flot læderindbunden og med aftalerne skrevet i med den flotteste og mest personlige håndskrift.
Samtidig kan det give et andet indtryk, at man sidder med sin papir kalender fremme, fremfor at sidde og taste den aftale man sidder og laver ind i en computer, smartphone eller tablet.
Det er klart, det er fordele og ulemper ved begge dele. En af de helt store ulemper ved at bruge papirkalenderen er at den er ret sårbar overfor tyveri, brand og oversvømmelse. Her er aftalerne bedre sikret ved en online kalender, som til gengæld bare er meget mindre personlig.

798443_25321110