En ny arbejdslampe selvom solen skinner

Selvom det er sommer, så kan man jo godt forberede sig på den mørke tid.

Derfor er jeg begyndt at se mig om, efter en ny arbejdslampe. Den lampe jeg brugte sidste vinter, gik desværre i stykker her i det tidlige forår. På det tidspunkt var det dog trodsalt blevet så lyst, at en arbejdslampe ikke nødvendigvis var så kritisk, for at arbejdet kunne udføres.

Nu må jeg dog erkende, at efteråret og vinteren snart kommer tilbage igen, og derfor er det måske ved at være tid til at overveje en ny arbejdslampe. Denne gang, har jeg kigget på en LED arbejdslampe.
Grunden til dette er, at en LED Arbejdslampe bruger mindre strøm, end en traditionel lampe, men samtidig kan levere et endnu bedre arbejdslys. Med andre ord, er det en forbedring på stort set begge de parametre, man bør måle en arbejdslampe på.

Nu skal jeg så bare have fundet ud af, hvilken størrelse lampe jeg får brug for. Her skal jeg selvfølgelig igen have fundet det bedste trade-off imellem mobilitet og funktionalitet. Fra tid til anden, arbejder jeg nemlig i relativt store rum, og her skal jeg selvfølgelig bruge en LED Arbejdslampe, som kan lyse rummet op.

Så, imens solen står højest på himmelen, så går jeg rundt og leder efter arbejdslamper. Måske skulle jeg bare skynde mig på stranden i stedet for.

503661_25499361