Den svære CRM relation

Jeg tror de fleste vil nikke genkendende til, at CRM systemer er en svær størrelse. Mange kender måske ikke engang begrebet. Det handler om, at få et overblik over sine kunde, og kunderelationer. Det er et salgsværktøj, som kan hjælpe med at få styr på sine salgsprocesser.

Når man så nu, har fundet ud af, hvad det er for en størrelse. Så ved man også, at man selvfølgelig ikke kan undvære det. Herfra bliver det vanskeligt. For når man først har fundet ud af, at man har behov for et CRM system, så skal man i gang med at finde ud af, præcist hvilket system man vil bruge til denne vigtige opgave. Hvis man er i tvivl om, i hvilket omfang et CRM system er det rigtige, for en selv og virksomheden, så kan man selvfølgelig starte med et billig CRM system. På den måde, kan man vælge et system som er relativt billigt, og som indeholder de basisfunktioner, man kan forvente af et CRM system.

Ved at vælge et system som passer til sit behov, og som ikke er for kompliceret, så skaber man en situation for sig selv, hvor man forhåbentligt også får udnyttet systemets funktioner, og på den måde, skaber en værdi for sig selv og virksomheden.

 

mobile-phone-1419562