Byens bygninger

Når man går rundt omkring i byen, og kigger lidt på de mange bygninger der findes rundt omkring i bymiljøet.

Der kan være mange kendetegn ved bygningerne, og der er som om, at når man kigger på en bygning, så kan man forestille sig, hvilken historie som den bygning har været en del af. Ud over bygningens arkitektoniske udtryk, så er det også altid sjovt at kigge på facadeskiltning. Skiltningen kan afsløre en hel del om bygningen, eller virksomheden som har til huse i bygningen. Jeg har en ide om, at man sagtens kan se på et skilt, hvilken tid det er fremstillet i. Der er noget med valg af materialer og typer, som gør at man kan se hvornår en bestemt type skilt, har været på mode. Samtidig kan man kigge på virksomhedens navn.

Lige så vel, som der kan være mode for, hvordan skiltet er udarbejdet, så er der uden tvivl også noget tidstypisk i, hvordan man navngiver sin virksomhed. Med andre ord, så er det med største anbefaling af, at man kigger lidt nærmere på de bygninger, som man passerer på sin vej igennem byen. Der vil helt sikkert være nye ting at opleve hver gang.

ballroom-sign-1195748