De mange syn på internettet

Man kan anskue internettet på mange måder. Der er den tekniske del, som de fleste ikke rigtig har behov for at forstå. Så er det selve den grafiske fremstilling. Altså, hvordan hjemmesider og lignende ser ud. Jeg er faktisk heller ikke sikker på, at man nødvendigvis behøver at forstå eller gøre sig de helt store tænker omkring det. Men derfor kan man sagtens have en holdning til det uanset, om man forstår det helt store forkromede tanker bag.

For netop dét er vel pointen med design, at det skal føles naturligt, og så længe man kan bruge det, og finde frem til den ønskede funktionalitet. Det handler derfor om, at prøve at forudse hvordan de besøgende vil tænke, og dermed sikre sig, at man skaber et webdesign, som leder de besøgende i den rigtige retning. Der findes mange som arbejder professionelt med webdesign. Disse mennesker har selvfølgelig opbygget en del erfaring med, hvad der fungerer godt og ikke mindst, hvad der fungerer knap så godt.

Det kan altid være en god ide, at spørge den slags til råds, inden man beslutter sig endeligt for et webdesign.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA