Behovet her og nu

Igennem mange år, har der efterhånden været et spirende lejemarked. Det er nærmest ligegyldigt hvilket produkt det drejer sig om, så vil man næsten altid kunne finde en lejeløsning.

Det er en interessant tendens, for år tilbage kunne man nok i mere sjælden grad forestille sig at leje ting. Dengang var det helt normalt at man sparede sammen for så at eje ting – store som små. Situationen er dog en helt anden i dag. Mange sætter pris på, at de ikke er bundet af en stor investering, og efterfølgende hænger på produktet så længe at man føler det har været en rentabel investering i første omgang. I dag kan man eksempelvis leje en bærbar. På den måde så lejer man maskinen i den periode hvor man har brug for den.

Det betyder at man får en computer som passer til ens aktuelle behov her og nu, og ikke nødvendigvis sidder og arbejder med en computer som dækkede sit behov for 2 år siden. Det synes jeg faktisk kan give ret god mening.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA