Er backup overhovedet nødvendigt?

Jeg tror efterhånden at de fleste efterhånden har fået fortalt om vigtigheden af anti virus programmer. Det handler om, at man skal undgå eller ihvertfald besværliggøre at få virus på sin computer. Men hvad nu hvis uheldet er ude? hvad gør man så?

Faktisk kan man i forlængelse af rådet om anti virus også give et godt råd om, at benytte en form for backupløsning.
I det tilfælde hvor uheldet er ude, så kan man nemlig bruge sin backup til at genskabe det tabte. På den måde, kan man egentlig godt betegne backup som en slags forsikring. Man kan egentlig sige, at den kan beskytte imod mange uheld. Alt fra nedbrud til tyveri og virus angreb.

Derfor kan det ikke anbefales nok, at man tænker en backupløsning ind, som en af de første ting man installerer på sin computer. Det kræver ikke meget vedligehold når først det er installeret. Men den dag uheldet er ude, vil man være glad for at være dækket ind.